Ideja DT Zvezdana - Poletni spomini

Proizvajalec: DT Ustvarjalna ekipa
Šifra izdelka: ideja148
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 0,00€
Brez DDV: 0,00€

Količina:

 
Zvezdana: "Ustvarjalke  Design team-a Darilnice Klavdija smo tokrat ustvarjale na temo POLETNI SPOMINI. Najlepše spomine na poletje imajo naši otroci, saj šolo in učenje zamenjajo počitnice, veselje in sproščenost.
Simpatičen papir Scrapberry's Zoe & Ziggy's Sailing Adventures je čisto pravi za poletno temo. Morski motivi, ladje in piratske muce  bodo naše malčke igrivo razveselili. Rdeča, modra in bela je barva kombinacija mojih poletnih dni...
 
Postopek in material za izdelavo :
- Chipboard osnovo 21 cm x 15 cm pobarvamo z belim gessom in potegnemo navzdol še nekaj črt z Ranger Texturno pasto za razpoke.
- Na vrhu in spodaj naredimo z stencilom Nellie Snellen in Ranger prozorno teksturno pasto reliefni vzorec in ob straneh odtisnemo še štampiljko .
- Izdelano podlago dobro posušimo in  pošpricamo z Lindy's Bachelor Button Blue in z rokami valovimo podlago, da se barva prelije med izboklinami in razpokami. Vmes lahko špricamo z vodo ali obrišemo z robčki, če ne želimo močnih odtenkov.
- Iz prekrasnega Scrapberry's papirja izrežemo prisrčne pirate in morske živali in osenčimo. Chipboard srčke in štampiljko sidra Joy! embossiramo.
- Pripravimo več-barvno predlogo iz različnih trganih kosov papirja, kartona in paus papirja. Če imamo šivalni stroj lahko okoli robov okrasimo z borduro.
- Dodamo kovice, trakce, kartice, gumbe....skratka vse kar nas spominja na čudovite poletne dni.
- Manjše dodatke zalepimo z lepilno pištolo in na koncu dodamo še fotografijo, ki smo jo predhodno zalepili na trši karton.
- Za konec lahko okoli še osenčimo z Distress Inki in na vrhu naredimo dve luknjici, kjer zavežemo barvne  trakce za obesit na zid.
 
Poletni spomin ujet v čudovito morsko sliko bo še pozno v jesen razveseljeval naše malčke !"
 
Oglejte si VIDEO.
Zvezdana BLOG.
Oznake: ideja, idea, the idea
Priporočen ogled (102)
Kategorije