Ideja DT Goga - Dekoracija - črka

Proizvajalec: DT Ustvarjalna ekipa
Šifra izdelka: ideja91
Točke zvestobe: 3
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 0,00€
Brez DDV: 0,00€
Cena v točkah zvestobe: 120

Količina:

 

Goga: "Tokrat se zadnjič oglašam kot članica DT Darilnice Klavdija, tudi moje sodelovanje se z današnjo objavo zaključuje. Hvala Klavdija za priložnost. Veliko novega sem se naučila, preiskusila cel kup materjala, katerega drugače tudi pogledala ne bi in še nejbolj pomembno ustvarila prekrasen stik z tremi čudovitimi dekleti.  

Andreja, Vanja in Sandra, hvala za prijaznost, sodelovanje, izmenjavo idej in znanja in na koncu za prijateljstvo. Krasne ste, krasna ekipa smo bile. Klavdija in Laura vama pa še posebna zahvala za potrpežljivost in pomoč in seveda tudi za prijateljstvo.

Za zadnjo nalogo nam je Klavdija poslala veliko črko iz kartona, me pa smo se dogovorile, da jo bomo poskusile preoblikovati v nekaj namenjenega najstniku.
No najstnikov okrog meni ni več prav veliko, sem pa ob svojem času prenašala kar tri in verjemite včasih ni bilo ravno enostavno. Mislim, da bi takšno črko kakšna najstnica z veseljem dala na svojo polico.

Črko G(saj veste moje ime se začne na črko g) sem preoblekla v mixmedia tehniki. V pomoč mi je bila Aleksandra, mojstrica mixmedia tehnike in iskreno sem ji hvaležna za pomoč in napotke.

Za barvanje sem uporabila Lindi's sprejčke in prahce.

Eno stran črke sem reliefno preoblikovala z stencil šablono in teksturno pasto.

Z Nuvo pasto sem na okrasju ustvarila čisto malo leska."

Blog: https://lilijnokraljestvoustvarjanja.blogspot.si/2018/03/klavdija-dt-2018-6-za-najstnika.html

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=qZ7wmTvjho8

Oznake: ideja, idea
Priporočen ogled (77)
Kategorije