Ideja DT Romana - Ozadje

Proizvajalec: DT Ustvarjalna ekipa
Šifra izdelka: ideja139
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 0,00€
Brez DDV: 0,00€

Količina:

 
 Romana:" Tokratna tema Design teama Darilnice Klavdija je OZADJE. Ponavadi za ozadje na voščilnici izberem vzorčast papir,tokrat pa sem se ozadja lotila sama in sicer sem hotela malo starinskega z svetlimi barvami- RAZPOKAN VIDEZ.
  Vzela sem 2 poli A4 akvarelnega papirja, iz katerega sem s šablono Crea nest lies extreme labels&tagsno.12, izrezala osnovo za voščilnico in kartonček za ozadje.
  Vrhnji kartonček sem najprej premazala z belim gesso.Na posušen gesso sem nanesla prvi sloj in sicer bledo roza akrilno Chalky barvo. Ker je bila za odtenek prenežna, sem jo poživila z živo roza Lindy's sprayem. Počakala sem da se je vse posušilo. Da je hitreje, si lahko pomagamo z grelno pištolo. Nato sem nanesla kar precej na debelo medij za razpoke. Bolj kot je debel sloj, intezivnejše so razpoke. Pustimo da se medij posuši.Kot zadnji sloj sem izbrala belo akrilno barvo Chalky.Ko se barva začne sušiti, se že vidi kako nastajajo razpoke.
  Ko je bilo vse skupaj popolnoma suho, sem preko stencil šablone nanesla Nuvo glimmer pasto. Nastal je nežno izbočen relief metuljčkov in da je vse skupajbolj vidno sem vse skupaj še osenčila z roza Distress ink blazinico. Z različnimi štampiljkami in sivo Distress oxide sem naredila še par vzorčkov in nato tag- voščilnico še okrasila.
  Iz foam pene sem izdelala rože, listki pa so narejeni s kompletom Heartfelt creations. Dodala sem še izrezek iz lepenke in samolepilni gumb Lemoncraft-a. Za piko na i sem dodala še pentljico iz naravne vrvice, pike z roza enamel accentom od Ranger-ja in metuljčka iz Lemoncraft kolekcije.
  Ker tako okrašena voščilnica ne gre v navadno kuverto, sem ji izdelala še ujemajočo škatlico.
  Ves uporabljen material je iz Darilnice Klavdija.
Prisrčno vabljeni da pokukate tudi k objavam ostalih članic DT Darilnice Klavdija.
 V torek   17.07.2018   KLAVDIJA
 v četrtek 19.07.2018   JASMINA
 v četrtek 26.07.2018   ZVEZDANA.

  LEP POZDRAV DO PRIHODNJIČ. ROMANA"
 
Oznake: ideja, idea, the idea
Priporočen ogled (106)
Kategorije