Ideja DT Vanja - Hranilnik

Proizvajalec: DT Ustvarjalna ekipa
Šifra izdelka: ideja67
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 0,00€
Brez DDV: 0,00€

Količina:

 

Vanja: "1. korak: Ustvarjanja se lotimo pri sestavljanju mašne. Sestavne dele sem izrezala in bleščečega papirja, kar pomeni, da moramo pri sestavljanju uporabiti močno lepilo, ki bo svojo nalogo dobro opravilo. Sama sem uporabila dve lepili obojestranski lepilni trak in tekoče lepilo Fast Tack Glue. Pri sestavljanju mašne sem si pomagala z navodili na embalaži. Postopek, si lahko ogledate na spodnjih slikah.

2. korak: Dekoracije hranilnika se lotimo, tako da izmerimo njegovo višino in pa obseg. Verjetno se sprašujete zakaj obseg. Preprosto. Zagotoviti si moramo dovolj dolg kos papirja, da bo v celoti objel naš hranilnik. Sama sem izbrala tak papir, ki mi je to omogočal. Ko smo izmerili višino našega hranilnika papir odrežemo na to "višino".

3. korak: Papir oblepimo z obojestranskim lepilnim trakom. Sama sem v tem koraku malce pretiravala in nalepila preveč lepilnega traku. Po nekaj poskusih sem ugotovila, da je dovolj če lepilni trak nanesem na začetku in koncu krajšega dela papirja.

4. korak: Preostane nam, da naš hranilnil okrasimo. Sama sem najprej uporabila dekorativni trak, ki sem ga s pomočjo vročega lepila nanesla na zgornji in spodnji rob hranilnika. Na zgornji del sem prilepila bleščečo pentljo. V sredino sem postavila zelen tag, na katerega lahko napišemo ime prejemnika ali pa cilj varčevanja. Dodala sem nekaj prašnikov. Za piko na i pa še skupke mini zelenih vrtnic, ki skupaj povežejo celoten izgled hranilnika."

Blog: https://vanci-ustvarja.blogspot.si/2017/12/darilnica-klavdija-dt-2017-ideja-za.html

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=zxJCLQ-M19g

Oznake: ideja, idea
Priporočen ogled (44)
Kategorije