Ideja DT Vanja - Srca

Proizvajalec: DT Ustvarjalna ekipa
Šifra izdelka: ideja71
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 0,00€
Brez DDV: 0,00€

Količina:

 

Vanja:

"1. korak:  Iz vzorčastega in belega scrapbook papirja izrežemo po štiri srca.
2. korak: S pomočjo Distress ink blazinice in aplikatorja posenčimo vse robove.
3. korak: Na valovitih srcih z luknjačem izsekamo dve luknji, ki nam bosta kasneje služili za napeljevanje traku.
4. korak: Na zadnjo stran belih src nalepimo 3d lepilni trak in jih prilepimo na sredino valovitih src, da je okrog ustvarjen enakomeren rob, ki nekoliko spominja na lectova srca le-te so bila moja inspiracija za današnji izdelek.
5. korak: Iz bleščečega papirja s pomočjo šablon črk izrežemo črke L, O, V, E. če nimamo šablon črk, si lahko pomagamo, tako da črke zapišemo sami ali pa si pomagamo z ranunalnikom in si sami ustvarimo šablone. V Word-u izberemo ustrezno pisavo (svetujem, da čim bolj enostavno) izpišemo besedico LOVE, jo natisnemo  izrežemo posamezno črko in jo uporabimo kot šablono nableščečem papirju iz katerega nato izežemo črke, ki jih potem prilepimo na bela srca.
6. korak: Skozi luknje, ki smo jih naredili z luknjačem napeljemo satenast trak, tudi tu imamo dva načina in sicer lahko trak napeljemo skozi luknjice tako, da ustvarimo tki. banner/zastavico ali pa kot da dobimo dekorativni element za na steno.
7. korak: Preostane nam le še to, da našo zastavico malce polepšamo in okrasimo, pri tem si pomagamo z drobnimi cvetovi, ki smo jih izsekali iz papirja in pa Nuvo Crystal Drops-i."

Blog: https://vanci-ustvarja.blogspot.si/2018/01/darilnica-klavdija-dt-2018-srce.html

 

 

 
 
Oznake: ideja, idea
Priporočen ogled (43)
Kategorije