Ideja DT Jasmina - Buče

Proizvajalec: DT Ustvarjalna ekipa
Šifra izdelka: ideja158
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 0,00€
Brez DDV: 0,00€

Količina:

 
Jasmina: "Spet sem na vrsti jaz, da z vami delim svojo inspiracijo. Tokrat ustvarjamo na temo Buča. Ob tej besedi pomislim na jesen, na njene lepe barve in na naravo. In odločitev je padla, izdelala bom nekaj dekorativnega. Venček, katerega lahko obesim na vrata ali pa na sredino postavim svečko.

Objava je nastala v sodelovanju z Darilnico Klavdija <3.
 
Čeprav je bil venček zelo enostaven za izdelavo, pa sem vložila vanj kar nekaj časa, saj do zadnjega nisem vedela, kako bom izdelala rožice in kako bom vse skupaj povezala v celoto. Željo sem imela tudi, da bom nanj prilepila majhne storže, pa mi sploh ni bil všeč njihov izgled na venčku.

Material, ki sem ga uporabila pri izdelavi:
- za osnovo venčka sem uporabila vejo (našla v naravi)
- krep papir (zelen, rdeč, oranžen)
- prašnike
- mrežast trak
- izrezke iz rjavega kartona, ter belega (z distressi sem jih pobarvala na zeleno)
- pištolo za vroče lepljenje
 
Vejo sem spletla v venček in nanj prilepila kos traku. Na trak sem lažje prilepila dekoracijo, kot pa če bi lepila kar na venček.
Iz krep papirja sem izrezala listke ter jih prilepila tik pod prašnik. Najprej sem prilepila eno plast, nato pa nadaljevala v krogu, dokler se mi ni zdelo, da je cvet dovolj bogat. Na vsakega sem prilepila še zelene listke. Na enak način sem izdelala vse tri cvetove.
Nato sem pričela z lepljenjem na venček. Najprej sem prilepila vse tri rožice, nato pa še dodajala listke, rjave in zelene.
Upam, da vam je moj venček všeč in da boste poskusili izdelati svojega. Saj ni potreben, da je bogato okrašen, pomembno je, da je vaš in da je narejen s srcem.

Prisrčno vas vabim, da si ogledate še ostale inspiracijske izdelke članic Dt Darilnice Klavdija:
25.9.2018- Mana
2.10.2018- Alma
4.10.2018- Zvezdana
Želim vam lepe jesenske trenutke, predvsem pa ustvarjalne."
 
Blog: Jasmina
 
Oznake: ideja, the idea, idea
Kategorije