Ideja DT Goga - Moška voščilnica

Proizvajalec: DT Ustvarjalna ekipa
Šifra izdelka: ideja74
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 0,00€
Brez DDV: 0,00€

Količina:

 

Goga: "Tokrat smo se v ekipi lotile izdelave moške voščilnice. Za nekatere je to sila zahtevna reč, meni pa se zdijo prav tako zabavne kakor za dekleta.
Res je sicer, da se jih ne da okrasiti tako bogato, ampak to je včasih pravo olajšanje, saj so tako tudi hitreje narejene.

Klavdija nam je poslala zelo lepe papirjeGraphic 45 in takoj jih je bilo treba uporabiti.

Šablono pentlje Marianne Design lahko zamenjate s katerokoli šablono pentlje, efekt je enak. 

Najprej sem pripravila ves material, narezala dizajnerske papirje, odtisnila štampiljke, embossirala belo zastavico, ki predstavlja srajco. Robove sem rahlo posenčila z distress blazinico. Za odtise napisov pa navadne distress blazinice niso najboljše. Zato jaz zanje uporabljam Barvne blazinice.

Vse dele sem nato zalepila skupaj, pri kombiniranju sem ugotovila, da rjave razcepke niso najboljša izbira in sem jih zamenjala z nežno rumenimi.

V notranjosti sem naredila žep za denar, z velikim luknjačem sem malo okrasila rob, če ga nimate nič hudega lahko ga samo odrežete, je prav tako lepo.

Tudi notranji list za voščilo sem rahlo posenčila, da malo izstopa od osnove.

Izdelava moških voščilnic je res zabavna, Andreja jo je okrasila z cvetjem, sedaj pa še počakajmo kaj sta nam pripravili Vanja in Sandra."

Blog: https://lilijnokraljestvoustvarjanja.blogspot.si/2018/01/moska-voscilnica-klavdija-dt-20182.html

YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=8myHGLwP7_M 

Oznake: ideja, idea
Kategorije