Ideja DT Vanja - Knjižno kazalo

Proizvajalec: DT Ustvarjalna ekipa
Šifra izdelka: ideja25
Točke zvestobe: 10
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 0,00€
Brez DDV: 0,00€
Cena v točkah zvestobe: 292

Količina:

 

Vanja je na svojem blogu zapisala: "

Šolsko leto je le korak stran, zato bomo danes skupaj izdelali knjižno kazalo, ki bo polepšalo knjigo, učbenik ali pa zvezek.

 Postopek izdelave

1. korak: Iz kosa scrapbook papirja odrežemo trak dolg 30,5cm in širok 4,5 cm.
2. korak: Dobljeni trak prepognemo na pol, lahko si pomagamo tudi tako, da uporabimo ploščo za delanje utorov in naredimo utor na 15,2 cm. Prepognjen kos papirja, dobro utrdimo s pomočjo kosti.
3. korak: S pomočjo šablon in Big Shot-a izrežemo dva metulja.
4. korak: S pomočjo aplikatorja in Distress Oxide blazinice posenčimo oba metulja.
5. korak: Na pripravljeno osnovo za kazalo s pomočjo Versa Mark blazinice odtisnemo želen motiv.
6. korak: Na motiv posujemo izbrani embosing prah, uporabila sem Sweet Dixie embosing prah, ki  me je navdušil. Sam prah je sestavljen iz različno obarvanih delcev, od svetlih do temnih, ki pa ob segrevanju formirajo zanimivo barvno prelivanje. Z vrha je embosirani del videti zelen, če ga pogledamo od strani, pa nas prevzame s čudovitim zlatim sijajem.
7. korak: Sestavimo metulja. Na zadnji del enega od dveh metuljev s pomočjo lepilnega traku, pritrdimo tipalke, ki jih izdelamo kar iz enega para prašnikov. Prašnike prepognemo na polovico in jih dobro utrdimo, da ohranijo obliko tipalk.
8. korak: Osnovo našega kazala oblepimo z obojestranskim lepilnim trakom in zlepimo skupaj. Tako pripravljeno kazalo posenčimo z Distress Oxide balzinicoin pustimo nekaj trenutkov, da se barva s katero smo senčili dobro posuši. Saj vemo, da so Oxidi kombinacija pigmetnih in dye ink blazinic.
9. korak: Na spodnjo polovico metulja nanesemo tekoče lepilo in ga prilepimo na osnovo kazala.
10. korak: Kazalo obrnemo in prilepimo še drugega metulja, tako da se lepo prekriva z že prilepljenim metuljem. 10. korak: Kazalo obrnemo in prilepimo še drugega metulja, tako da se lepo prekriva z že prilepljenim metuljem.

Prilagam, vam še povezavo do  video navodil za izdelavo: https://www.youtube.com/watch?v=pserHSdtVXI

Blog Vanči ustvarja: https://vanci-ustvarja.blogspot.si/2017/08/knjizno-kazalo.html

Oznake: ideja, idea
Priporočen ogled (34)
Kategorije