Ideja DT Vanja - Moška voščilnica

Proizvajalec: DT Ustvarjalna ekipa
Šifra izdelka: ideja75
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 0,00€
Brez DDV: 0,00€

Količina:

 

Vanja:

"1. korak: Tokrat bomo osnovo za voščilnico izdelali sami iz rjavega, natur, kraft papirja. Vzamemo običajen format A4 in ga dvakrat prepognemo, enkrat po dolžini, drugič po širini. Pri tem si pomagamo s kostjo za delanje utorov in tako pregibe dobro utrdimo.

2. korak: S pomočjo olfa noža in ravnila po diagonali odrežemo naš list na dva dela. Tako smo sedaj iz enega A4 lista šeleshamerja dve osnovi za voščilnice, ki sta pripravljeni  za okrasitev.

3. korak: Pripravimo elemente za okrasitev. Iz izbranega vzorčastega papirja. Za sprednji del bomo potrebovali papir v velikosti 10, 5 x 14, 8 cm, za notranjost pa dva kosa velikosti 10, 8 x 14 cm. Ker voščila ne moramo napisat na vzorčast papir iz natur papirja izrežemo še pravokotnik vellikosti 8 x 12 cm.
 
4. korak: Največjega  in enega od manjših pripravljenih pravokotnikov odrežemo po diagonali, kot smo to naredili za osnovo.
 
5. korak: Pripravimo si različne izreze na moško tematiko. Ker je izbrani papir ahitekturno in potovalno naravnan, sem izbrala izreze karte, globusa, moško tematiko sem podkrepila z izrezom brk. Iz papirja pa izrezala nekaj stavb in znamk.Vse tako pripravljene elemente sem posenčila z rjavo Distress blazinico.
 
6. korak: Vse večje dele papirja oblepimo z obojestranskim lepilnim trakom.
 
7. korak: Lotimo se lepljenja in dekoranja, pri tem uporabimo kombinacijo lepila, obojestranskega in 3d lepilnega traku."
 
 
 
Oznake: ideja, idea
Priporočen ogled (33)
Kategorije