Ideja DT Sandra - Srca

Proizvajalec: DT Ustvarjalna ekipa
Šifra izdelka: ideja72
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 0,00€
Brez DDV: 0,00€

Količina:

 

Sandra: "Pozdravljene!
Današnje sodelovanje z Darilnica Klavdija je v duhu src. Romantika je in bo vedno "in" ker vse kar potrebujemo je ljubezen ... hihihi
Z današnjim projektom vam pokažem eno tehniko kako se obstoječo štampiljko prilagodi temi, ki jo imamo v mislih. Uporabila sem super lušten komplatek MFT štampiljk, ki sem jih uporabila že v prejšnji objavi, vendar sem jo tokrat kot že rečeno prilagodila današnji temi. Vidite lahko, da sem namesto malega kužka, ki ga ima punčka v naročju, dodala srce. Super uporabna tehnika pri podobah, ki so nam všeč in jih želimo uporabiti tudi za malo drugačne teme.
Pripravimo ozadje s pomočjo Distress Oxide blazinicami. Tehnika je povsem ista tisti iz prejšnje objave, samo barvno paleto sem spremenila.
Dobljeno ozadje izrežemo na velikost 10cm x 14,50 cm in iz dobljenega kosa izrežemo ven enega izmed vzorcev šablon Mixed media. Kjer šablona izreže vzorec se bo pokazalo belo ozadje, ker pa želimo dobljeni vzorec malo poudariti, spodnjo stran osnove za voščilnico pobarvamo s črnim distress Oxidom.
Z Archival ink blazinico odtisnemo podobo punčke in podobo srca (Tim Holtz). Oboje pobarvamo z Chameleon barvicami.
Obrežemo obe podobi. Pri Punčki smo pazljivi in odrežemo tudi obris roke pod katero bomo kasneje dodali pobarvano srce. Dobljeno punčko, ki drži srce zalepimo na osnovo z 3D lepilom, da čestitki dodamo malo volumna.
Na levo stran čestitke odtisnemo željen napis.
Poljubno dodamo par odtisov src iz istega kompleta MFT in jih napolnimo z Crystal Nuvo Drops rdeče barve. Srce punčke pa prekrijemo z Glossy Accentom.
Čestitka je končana. Srca lepo izstopajo in dopolnjujejo našo čestitko."

​Blog: http://felicitascraftworld.blogspot.si/2018/01/v-sodelovanju-z-darilnica-klavdija-srce.html

 

Oznake: ideja, idea
Priporočen ogled (97)
Kategorije