Svečnik - Darilo sonca

Proizvajalec: PriŽGiTe SveTLoBo
Šifra izdelka: 110115
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 15,00€
Brez DDV: 15,00€

Količina:

 

Material: vosek, dekorativni vložki
Velikost:

višina: 12 cm
širina: 12 cm
debelina sten: 2 cm
 

SVEČNIKI IZ NARAVNEGA VOSKA ZA DUŠO VAŠEGA PROSTORA

 

Vsi poznamo zdravilen učinek plamena. Tudi, če se ga ne zavedamo, plamen ognja čisti energijo prostora, naše oči spominja na sončne žarke in nas pomirja in obenem polni s svežo, predvsem čisto energijo.

 

Klasična sveča je prijeten dodatek in barvita pozornost, a žal ne trajna. Njena lepota zbledi, ko se ugasne plamen, ki jo stopi.

 

Svečniki so unikatno ročno delo. Prav vsak izmed njih je izdelan z veliko pozornosti in predanosti. Z ljubeznijo. Zato lahko občutite pozitivno energijo in luč, ki jo oddaja plamen čajne svečke preko sten svečnika, v prostor okoli vas. Dovolite plamenčku, da energetsko očisti prostor okoli vas ter mu doda prijeten topel pridih doma in udobja.

 

V svečnik položimo čajno svečko, in ga tako preoblikujemo v čudovito lučko, ki je trajna. Tudi brez prižgane svečke v notranjosti, je estetski dodatek v prostoru, ki zagotovo pritegne naš pogled in ohrani v spominu pogled na prižgan plamenček.

 

Svečnik naj bo vaš prijatelj in razsvetljevalec vašega doma. Prinese naj žarek sonca tudi kadar pada dež. V vaše življenje in dom naj vnese toplino in pozitivno energijo.

 

Razvajajte se v harmoniji prostora, ki jo svečnik čarobno ustvarja.

 

PRIŽGITE SVETLOBO & RAZSVETLITE SVOJ SVET

 

Svečniku je priložena malce večja čajna svečka, ki jo preprosto zamenjate z drugo, ko ta pogori.

 

Opozorilo:svečka naj bo na podstavku znotraj svečnika, položena na sredino. Če jo boste položili preblizu sten, se bodo le te, seveda pričele taliti.

 

Priporočen ogled (2)
Kategorije