Eye Majic

Eye Majic

Najhitrejši in najlažji način ličenja.

Odkar so Egipčani 4000 let pr.nš. uporabljali glinene barve okoli oči, se je kozmetična industrija razvijala do danes, ko so senčila za oči kvalitetnejša, lepša in enostavna za uporabo. Ženske danes iščejo modne kozmetične novosti v senčilih za oči. Potrebovali smo le hitrejši in enostavnejši nanos modnih barvnih senčil. Majic Beauty zajema vse zahteve potrošnikih navad. Ugodi ženskam, ki želijo biti urejene vsak dan ter nimajo veliko časa, kot tudi ženskam, ki se ne ličijo pogosto. Predvsem pa vsem tistim, ki imajo rade hitro, zabavno in učinkovito ličenje. Eye Majic je unikaten in ima dramatično rešitev za vse dolgočasna očesna senčila, ki jih pogosto ne znamo pravilno nanesti.

Ženske se vsak dan soočajo z izzivi, ko iščejo moderno in priročno senčilo za oči. Majic Beauty se prilega ženskam, ki uživajo v očesnem ličenju in bi rade preizkusile nove barve, kot ženskam, ki se ne rade ličijo ali pa imajo občutek, da nimajo pravega navdiha za senčenje oči. Eye Majic je zelo lahek za uporabo in zelo hitro ga nanesemo na veke. Potrebno je samo 10 sekund za nanos Majic senčila, ki se ga lahko izbere v raznih modnih barvah, trendih in dizajnih. Povdarja strast in popolnost.
Kozmetični trg je prenasičen z razno raznimi senčili, vendar Eye Majic predstavlja novi, sveži pristop k ličenju oči in nam pomaga, da smo profesionalno urejene ob še tako hitremu življenskemu ritmu.

Izbira barvnih senčil

Barvne odtenke senčil vedno izberemo na podlagi tega, kakšno barvo las imamo, ten kože in za kakšno priložnost je make-up namenjen. Izberite barve, ki so kontrastne barvi vaših oči. Najlepša kombinacija pa je senčenje oči v barvah oblačil, ki jih nosite. V primeru, da so oči majhne uporabimo svetlejše odtenke sečil. Pri velik očeh pa uporabimo temnejše odtenke senčil, oko pa obrobimo s temnim svinčnikom za oči.

Barve senčil za rjave oči

Rjavim očem se dobro podajo vsi zemeljski barvni toni, barva peska, zlati odtenki, modri in zeleni. Pomembni so seveda različni odtenki, kajti rjava barva , ki je ena izmed najbolj uporabnih, je na voljo v številnih odtenkih, preizkusite jih. Tople, rdeče, rjave barve, očem dajejo žameten pogled.

Barve senčil za zelene oči

Zelene oči najbolj pridejo do izraza z zlatim senčilom, svetlečimi bronastimi odtenki, ali pa zlatimi, zelo dobro pa se jim podajo tudi različni roza odtenki. Če želite poudariti barvo oči, je potrebno uporabiti senčila kontrastne barve, le tako bo barva oči res prišla do izraza.

Barve senčil za modre oči

Modre oči izgledajo osupljivo z vsemi odtenki rjave barve, posebno tistimi temnejšimi, izbirajte med matiranimi rjavimi senčili, ki so velikokrat tudi intenzivnejša. Za tiste, ki pa se senčilom s sijajem ne želite odreči, so zlata in rumenkasto oranžna senčila prava izbira, saj se modrim očem podajo zelo dobro. Ravno tako modrim očem dajejo kontrast odtenki sive in viola barve.

Razvrsti po:
Prikaži:
-8%
7,50€ 6,90€
-39%
4,95€ 3,00€
-39%
4,95€ 3,00€
-39%
-39%
-39%
4,95€ 3,00€
-39%
4,95€ 3,00€
-39%
4,95€ 3,00€
-39%
-39%
4,95€ 3,00€
-39%
4,95€ 3,00€
-39%
4,95€ 3,00€
-39%
4,95€ 3,00€
Kategorije

FILTER IZDELKOV ×

Kategorije: Briši
Proizvajalci: Briši