Dostava

DOSTAVA IZDELKOV

Blago, naročeno v Darilnici Klavdija, gre na pot v najkrajšem možnem času, če je na zalogi v naši trgovini v Domžalah, običajno še isti dan. Izdelki, ki so na zalogi imajo pripis: Razpoložljivost: 1 (število izdelkov, ki so na voljo), v primeru, da izdelek ni na zalogi, je na voljo več možnosti, in sicer, da je izdelek na voljo samo po naročilu (v tem primeru, nas lahko pokličete in se bomo najlažje dogovorili o vaših željah), 2-3 dni (izdelek trenutno ni na voljo, vendar je možnost dobave v 2-3 dneh), 7-14 dni (izdelek trenutno ni na voljo, vendar je možnost dobave v 7-14 dneh) . Pri naročilu vam ponujamo možnost osebnega prevzema, prevzem preko Pošte Slovenije ali GLS-a.

Pri osebnem prevzemu izdelke lahko prevzamete v fizični trgovini podjetja  Storitve Klavdija, d.o.o., Darilnica Klavdija, Ljubljanska cesta 72, 1230 Domžale, kjer na prevzem čakajo že naročeni artikli. Pred obiskom nas prosim pokličite na 041 804 043, da se dogovorimo o najbolj primernem času prevzema. Poleg tega lahko na prevzemnem mestu izkoristite tudi priložnost za pogovor z nami. Radi vam bomo svetovali o uporabi kupljenih artiklov ali o prihodnjih nakupih.

Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete kasneje - o možnostih si več lahko preberete tukaj.

 

STROŠEK DOSTAVE

PLAČILO PO POVZETJU - POŠTA SLOVENIJE

Pri plačilu po povzetju vam zaračunamo pavšalno poštnino 3,99 €, v času akcij, pa je le ta lahko tudi 0 € (brezplačna). Naš partner Pošta Slovenije vam pri prevzemu ne zaračuna stroška vračila gotovine.

 

PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL - POŠTA SLOVENIJE

Priporočamo vam, da se odločite za plačilo po predračunu oz. s sistemom PayPal s kreditno kartico, saj vas tako pride poštnina samo 3,99 €.

Za več informacij nas pokličite na 041 804 043 ali nam pišite na narocila@darilnica-klavdija.si.

 

PLAČILO PO POVZETJU - GLS

Pri plačilu po povzetju vam zaračunamo pavšalno poštnino 2,99 €, v času akcij, pa je le ta lahko tudi 0 € (brezplačna). Naš partner GLS vam pri prevzemu ne zaračuna stroška vračila gotovine.

Preusmeritev paketa na Petrolov BS
V primeru preusmeritve paketa na Petrolov bencinski servis, znaša dodatek za prevzem paketa 0,30 €, dodatek za plačilo odkupa 0,85 €. Znesek za storitev si obračuna Petrol, poravna pa se na bencinskem servisu ob prevzemu paketa.

 

PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL - GLS

Priporočamo vam, da se odločite za plačilo po predračunu oz. s sistemom PayPal s kreditno kartico, saj vas tako pride poštnina samo 2,99 €.

Za več informacij nas pokličite na 041 804 043 ali nam pišite na narocila@darilnica-klavdija.si.

Preusmeritev paketa na Petrolov BS
V primeru preusmeritve paketa na Petrolov bencinski servis, znaša dodatek za prevzem paketa 0,30 €. Znesek za storitev si obračuna Petrol, poravna pa se na bencinskem servisu ob prevzemu paketa.

PLAČILO PAYPAL
V primeru, da želite opravit plačilo preko sistema PayPal s kreditno kartico, izberite način plačila PayPal in sistem vas bo sam vodil skozi postopek plačila. V primeru, da imate pri plačilu težave, nas pokličite na 041 804 043, pa vam bomo z veseljem pomagali.

BREZPLAČNA POŠTNINA
V primeru, da ste v košarico nabrali za 40 € ali več artiklov, poštnino krijemo mi. V primeru, da poštnino krije podjetje Storitve Klavdija, d.o.o., si pridružujemo pravico, da izberemo najcenejšega ponudnika poštnih storitev.

 

DOSTAVA DOPOLDAN

Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. V svoj profil lahko dodate poljubno število različnih naslovov za dostavo, med katerimi ob oddaji naročila izberete ustreznega. Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvestite, da želite dostavo na drug naslov. Razen, če bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov. 

Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo, k sosedom ali študentski dom. Če ste ob nakupu za način plačila izbral plačilo po povzetju, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje.

 

PAKET GRE NA POT ŠE ISTI DAN

Paket gre na pot  še isti dan, če je blago na zalogi in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevajte naslednja priporočila:

  •  preverite ali je artikel na zalogi (pri podatku dobava bo pisalo Na zalogi oz. št. izdelkov, ki so razpoložljivi),
  •  naročilo oddajte čimprej - potrjeno mora biti najkasneje do 12. ure za GLS in do 16. ure za Pošto Slovenije.

Včasih telefonski klic pomaga zaobiti kakšno od teh pravil, ampak če je izjem preveč, potem pravilo ni več pravilo, zato prosimo za razumevanje. Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, bo na dostavo treba počakati kak dan dlje. V tem primeru upoštevajte naslednja pravila:  

  • predviden rok dobave je izpisan v katalogu trgovine (gre za povprečen čas, v katerem ustvarjalec dostavi blago do nas),
  • če pri artiklu piše, da je trenutno nedobavljiv, to pomeni, da nimamo podatka o tem, kako hitro lahko artikel dostavimo; če tak artikel vendarle naročite, ga bomo poskušali najti in ga dostaviti, če pa bomo neuspešni, bomo naročilo stornirali,
  • če naročite več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, vas bomo vprašali za dovoljenje, da vam artikle, ki so na zalogi, pošljemo takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi; v tem primeru vam bomo morebitni strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi,
  • če bo čakalna doba zelo dolga, vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o ažurnih podatkih o predvideni dobavi; če se vmes kadarkoli naveličate čakanja, nam lahko to sporočiš in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornira

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije ali GLS, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot. Za vse dodatne informacije nas pokličite na 041 804 043 ali pošljite elektronsko pošto na narocila@darilnica-klavdija.si.